Maling af lejlighed

Maling af din lejlighed i forbindelse med til- eller fraflytning

Maling af lejlighed

Maling af din lejlighed i forbindelse med til- eller fraflytning

Maling af din lejlighed i hele Storkøbenhavn

Hos Malermester Nicklas ved vi, at maling af en lejlighed ved flytning kan være en langhåret proces, der kræver tålmodighed,  erfaring og ikke mindst tid. Derfor tilbyder vi en omfattende service, hvor vi tager os af al malerarbejdet.

 • Vægge
 • Lister
 • Skabe
 • Låger
 • Lofter
 • Karme
maling af flyttelejlighed

Vi dækker hele Storkøbenhavn bl.a. Rødovre, Ballerup, Lyngby og Herlev. Hos Malermester Nicklas håndterer vi hvad angår malerfaget fra maling og opsætning af tapet til spartling og filtopsætning . Med os ved roret kan du slappe af, velvidende at maling af din lejlighed bliver foretaget af professionelle fagfolk.

Få depositum tilbage på din lejlighed

Når det kommer til at få dit depositum tilbage, er det vigtigt med en grundig istandsættelse. Vi ved, at detaljerne betyder alt, og vi efterlader intet til tilfældighederne. Med vores erfarne team, kan du forvente en omhyggelig og grundig maling af din lejlighed, der lever op til de højeste standarder hos alle foreninger og udlejere.

Ved at overlade ansvaret til os, sikrer du, at dit depositum returneres uden komplikationer. Vi forstår betydningen af at overholde tidsplaner og budgetter, så du kan forvente en rettidig og økonomisk effektiv service

Hvad skal du huske, for at få depositummet tilbage?

At få dit depositum tilbage når du flytter ud af en lejlighed, afhænger af flere faktorer og kan variere afhængigt af lejemålets bestemmelser. Selvom vi kun klarer malerarbejdet, er vi altid friske på at rådgive dig ift. valg af andre håndværkere ifm. istandsættelse. Generelt skal du dog overveje at få klaret følgende opgaver inden fraflytningen:

Afhængigt af hvor længe du har boet i lejligheden, og hvad din lejekontrakt siger, kan du være forpligtet til at male væggene.

Sørg for at fjerne alle dine personlige ejendele. Hvis du efterlader ting, kan udlejeren muligvis trække omkostningerne til fjernelse fra dit depositum.

Hvis du har forårsaget skade på lejligheden, skal du muligvis reparere det før du flytter ud. Dette kan omfatte ting som hul i væggene, ødelagte vinduer, defekte apparater, osv.

Du skal returnere alle nøgler til lejligheden.

Når alt arbejde er udført, kan det være en god idé at lave en gennemgang af lejligheden sammen med udlejer eller udlejers repræsentant. På den måde kan I sammen konstatere lejlighedens stand, og du kan sikre dig, at der ikke er uoverensstemmelser om lejlighedens tilstand ved fraflytning.

Tag billeder af lejligheden efter at du har ryddet op og lavet nødvendige reparationer. Disse billeder kan fungere som dokumentation, hvis der skulle opstå uenighed om lejlighedens tilstand.

Husk, at bestemmelserne i din lejekontrakt er afgørende for, hvad du nøjagtigt skal gøre for at få dit depositum tilbage. Det er altid en god idé at gennemgå din kontrakt grundigt og forstå dine forpligtelser. Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at søge juridisk rådgivning.

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os allerede i dag

Optimal udnyttelse af din vedligeholdelseskonto

Har du penge til rådighed på din vedligeholdelseskonto? Så lad Malermester Nicklas stå for maling af din lejlighed. Ved at benytte os, sikrer du, at midlerne fra din vedligeholdelseskonto anvendes effektivt og med det bedst mulige resultat. Vi leverer altid arbejde af højeste kvalitet. Med vores ekspertise kan du være sikker på, at dit hjem bliver malet korrekt første gang, så du kan få mest muligt ud af dit depositum.

Kontakt os og vi hjælper dig med maling af lejlighed

Hvis du ønsker en opfrisket lejlighed til et 12-tal, så overlad maling af din lejlighed til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med netop dit projekt, uanset om du skal flytte, eller blot vil have opfrisket hjemmet.

Du kan nå os på telefon 28 78 40 05 eller sende en e-mail til kontakt@malermesternicklas.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Med Malermester Nicklas ved din side, er din lejlighed i de bedste hænder.

Få et gratis tilbud

Hvorfor vælge os?

 • Tilfredshedsgaranti

 • Altid overholdte aftaler

 • Bæredygtighed og høj kvalitet

 • God dialog

 • Mere end 15 års erfaring