Malerarbejde

Alt i maling til private og erhverv

Malerarbejde

Alt i maling til private og erhverv

Vi tilbyder alt indenfor malerfaget

Skal der males? Tøv ikke med at tage fat i Malermester Nicklas. Vi varetager alle maleropgaver med samme positive indstilling uanset opgavens størrelse. Hvad enten du skal have hjælp til indendørs eller udendørs malerarbejde, står vi til rådighed:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af lejligheder og huse
 • Maling af indfatninger, karme og paneler
 • Maling af udendørs træværk mm.
 • Maling af vinduer og døre
 • Maling af facade eller fast ejendom

Kvalitet først og fremmest

I vores branche er det vigtigt, at man kæler for detaljerne. Det nytter ikke, at gå på kompromis med kvaliteten, når der skal males. Vi er præcise helt ned til millimeteren, og gør en dyd ud af at male jævnt på alle overflader. Dine ejendele bliver dækket grundigt af inden da, så du trygt kan vide, at der kun kommer maling de ønskede steder.

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os allerede i dag

Indendørs malerarbejde

Hos Malermester Nicklas er du sikret indvendigt malerarbejde af topkvalitet. Vi værner om detaljerne og varetager enhver maleropgave, som var det vores egen. Hvad enten der skal males loft, vægge eller andet indendørs, står vi klar som dit professionelle malerfirma i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn.

Vi har været i malerbranchen i over 15 år, og ved hvad det kræver, at skabe glade kunder. Når vi kommer ud til dig, sørger vi for, at du er velinformeret om hele processen fra A-Z – Det er jo dit hjem, så du er naturligvis forpligtet til at være klar over, hvad der bliver lavet. Inden vi kommer ud, sørger vi for at give dig en heads-up, så du ved hvornår, vi er fremme hos dig. Klar kommunikation er nøglen til et godt samarbejde.

Udendørs Malerarbejde

Skal hjemmets facade opfriskes eller renoveres? Som malerfirma tilbyder vi udendørs malerarbejde i Hvidovre, Brøndby, Herlev og resten af Storkøbenhavn. Vi går aldrig på kompromis med vores standarder inden for facaderenovering eller andet udvendigt malerarbejde.

Alle former for udvendigt malerarbejde kræver et godt indblik i overfladen, hvor malingen skal påføres. Det handler ikke blot om, hvorvidt man bruger vandbaseret eller oliebaseret maling. Der er en række faktorer, som skal overvejes, så man sikrer et resultat, der holder mange år fremadrettet. Desuden kan kvaliteten på malingen også variere markant fra producent til producent. Vi har prøvet kræfter med en lang række forskellige mærker og leverandører, og derefter håndplukket vores personlige favoritter.

Ønsker du at bruge et bestemt mærke eller produkt? Det hjælper vi naturligvis også gerne med. Det vil desuden nok være billigere for dig, at lade os stå for indkøbet. Send os dine ønsker, så klarer vi indkøbet!

Vi laver altid et grundigt forarbejde

Når det kommer til maling, er det rigtig vigtigt, at man får skabt et godt fundament. Det gør man gennem grundigt forarbejde, hvor man sørger for at holde jævne overflader uden bump eller forhøjninger. Som malerfirma i Hvidovre sikrer vi altid, at overfladen er fri for støv og snavs, inden vi påfører malingen. Hvad enten det er murværk eller andet.

Et resultat du kan være stolt af

Vores største ønske er, at du ender med en resultat, der overgår dine forventninger – et resultat du stolt kan vise frem og være glad for. Det kræver en klar og realistisk forventningsafstemning inden opgaven går i gang. Derfor indgår vi altid i tæt dialog med dig, for at forstå dine behov og ønsker. Pris, tidspunkter, deadlines, materialer osv. bliver afklaret, hvorefter du får et skræddersyet tilbud.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud af vores malerfirma? Kontakt os på telefon 28 78 40 05, e-mail kontakt@malermesternicklas.dk eller via vores online kontaktformular.

Få et gratis tilbud

Hvorfor vælge os?

 • Tilfredshedsgaranti

 • Altid overholdte aftaler

 • Bæredygtighed og høj kvalitet

 • God dialog

 • Mere end 15 års erfaring